Széchenyi Pályázat 2020
GINOP-5.2.4-16-2016-00062

Cégünk, a Castrum Sec Kft. fő tevékenységi területe a gyengeáramú rendszerek (ezen belül legjelentősebb a kamera és tűzvédelmi rendszer) tervezése, kivitelezése, javítása és karbantartása. A növekvő megrendelésszám szükségessé tette további munkavállalók foglalkoztatását. A műszaki kollégák között mérnökök és technikusok dolgoznak. Pályázatunkban a műszaki csoport bővítését terveztük 5 fő pályakezdő, villanyszerelő illetve mechatronikai technikus fiatal felvételével, akik mind az öten technikusként fognak cégünknél dolgozni. A technikusok munkaköri leírás szerinti feladatai: kivitelezési, üzemeltetési és hibajavítási folyamatokban történő tevékeny részvétel, nyomvonalépítéssel, kábelezéssel, szerelvényezéssel kapcsolatos feladatok elvégzése, erős és gyengeáramú szerelési munkák elvégzése, munkalapok töltése, vezetőség tájékoztatása a kivitelezés alatt álló projektek helyzetéről. Ezekben a tevékenységekben fognak szakmai gyakorlatot szerezni a vállalati gyakornoki kapcsolattartók segítségével.

A gyakornokok munkáját 2 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartóval kívánjuk segíteni, akik mérnök végzettségükkel megfelelő szakmai mentorai lehetnek a pályakezdőknek.

A pályázat keretén belül beszerezni kívánt eszközök a munkaköri leírásban szereplő feladatok ellátásához elengedhetetlenül szükségesek az 5 fővel kibővült műszaki csoportnak a zökkenőmentes munkavégzéséhez.

A fő célunk, hogy a felvett pályakezdők megfelelő munkatapasztalatot szerezzenek és szakirányú támogatásban részesüljenek a vállalati kapcsolattartók és a többi kolléga által, így később a gyakornok programnak köszönhetően a velük egyidőben végzett fiatalokhoz képest a munkaerőpiacon előnyre tegyenek szert. Dinamikusan fejlődő cégünknek érdeke, hogy a támogatotti időszakot követő kötelező továbbfoglalkoztatási időn túl is tovább alkalmazzuk a már képzett fiatalokat.