Széchenyi Pályázat 2020
GINOP-PLUSZ-1.2.3-21-2022-03605

A Castrum Sec Kft. a Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében 89,5 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzat társfinanszírozásával valósult meg.

A fejlesztés keretében a vállalkozás új, magas színvonalú telephely bővítést és eszközbeszerzést tervez, a technológiai fejlesztés, a hatékonyabb kapacitáskihasználás és erőforrás hasznosítás érdekében. A beruházás eredményeként a Castrum Sec Kft. fejlődési dinamikája továbbra is biztosított, valamint a cég realizálni tudja piacbővítési célkitűzéseit.

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban pályázat keretében az alábbi beruházási elemek valósulnak meg a Castrum Sec Kft. szombathelyi székhelyén: 932 m2-es ingatlan bővítés, napelemes rendszer kialakítása, termelőeszközök beszerzése, üzletifelhőszolgáltatás, valamint képzés igénybevétele.

A projekt befejezésének tervezett napja: 2024.02.22.